Avtryck!

Om du hittar hit blir jag jätte glad om du vill lämna en liten hälsning, behöver bara var ett litet ord i kommentarsfältet!

torsdag 4 februari 2010

YESSS!

Igår klarade jag dagen galant, så nu är jag inne på dag två av ren kur... Kanske var allt jag behövde lite peppning ifrån er! Tack för den, känns alltid bra när man är flera som kämpar mot samma mål.

Jag har precis beställt hem lite mer påsar så jag klarar mig ett par veckor, sen om det blir på ren kur eller kombinerad det får jag se. Två veckor har jag iaf tänkt köra ren kur nu. Idag beställde jag hem gröten och hoppas på att den är god. Någon som smakat? Annars äter jag mest vanilj å banan. Gillar inte choklad eller mintchoklad, cappucino är sådär och jordgubben är god men hur jag än blandar den får jag inte bort klumparna. Sen vet jag att sist jag åt cambridge så blev jag alltid fortare hungrig då jag ätit jordgubbs-shaken. Vet inte om det var inbillning eller inte men... Har även smakat kyckling och svamp men är inte överförtjust i dessa. Min man däremot som har ett par trivsel kilon att bli av med älskar de varma sopporna.

Han sa igår att han kan "joina" mig nån vecka med pulver så dagens beställning blev
28 påsar gröt
14 vanilj
7 banan
7 kyckling
7 svamp

Sen har jag en förpackning banan och en vanilj hemma som jag började på nu i veckan. Så jag har ju ett tag, sen kommer säkert mannen inte stå ut mer än ett par dagar för han brukar tröttna ganska fort...

Nä nu ska jag hänga tvätt innan det är dax att göra sig redo för jobbet. Sista eftermiddagen idag sen är jag ledig sex dagar - skönt!

Kram kram

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar